קודם כל, תודה רבה למשפחות המקסימות ששלחו לנו תמונות יפות של ה’עוגה לשבת’. עשיתם …

קודם כל, תודה רבה למשפחות המקסימות ששלחו לנו תמונות יפות של ה’עוגה לשבת’. עשיתם לי נחת ואני עכשיו אוספת נחת בשתי ידיים:)
והנה המשך הסדרה של שבלונות הפרספקס שלנו
שנקראות בשם המדליק-נחוגה (מלשון עוגה עוגה במעגל נחוגה!) והפעם ספיישל פסח. איך עושים את זה? הכי קל ופשוט! אופים עוגה. ( יש מתכון מומלץ וכשר לפסח על האריזה עצמה) אם יוצאת לכם עוגה עם בטן (כמו שלי קורה בדרך כלל😡) מוציאים אותה מהתבנית והופכים כדי שהשטח העליון שלה יהיה ישר. מחכים שהעוגה תתקרר (אחרת תהיה לחות על השבלונה והסוכר ידבק) ומניחים את השבלונה. בוזקים אבקת סוכר על העוגה. מרימים בעדינות את השבלונה ומתעלפים מרוב חגיגיות!
כל כך רוצה לכתוב שעד פסח נהיה כבר אחרי כל הבלאגן.. אבל גילנו כולנו שאי אפשר לדעת כלום, ובכל זאת אפשר לקוות, להתכונן ולשמוח עם שיש לנו. ויש!
תודה לאל.. מצרפת לינק למוצר וחיבוק…
https://bit.ly/2U8a4ZK




Source

קודם כל, תודה רבה למשפחות המקסימות ששלחו לנו תמונות יפות של ה’עוגה לשבת’. עשיתם …

כתיבת תגובה